Modellek

BERLINGO MULTISPACE 

MONDJON IGENT
AZ

INTELLIGENS
TECHNOLÓGIÁRA

960X255_Design_1.jpg

MODERN MEGJELENÉS
EXPRESSZÍV
DESIGN

288x162_places.jpg

AKÁR 7 SZEMÉLYES
KÉNYELMES UTASTÉR

288x162_Casier.jpg

MODUTOP ?
KIMERÍTHETETLEN FÉNYFORRÁS
ÉS RENGETEG TÁROLÓHELY

AKÁR 3000 LITERES CSOMAGTÉR
MINDEN HELYZETHEZ ALKALMAZKODIK

MONDJON IGENT
AZ

INTELLIGENS
TECHNOLÓGIÁRA

960X255_Design_1.jpg

MODERN MEGJELENÉS
EXPRESSZÍV
DESIGN

 

Akár 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën Berlingo Multispace személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
 
Citroen_5_ev_garancia

DESIGN

 
1500x646_Design.jpg

 

A Berlingo Multispace otthonos, variálható és praktikus autó, mely számos megoldással igyekszik még meghittebbé tenni a közös utazás pillanatait.

 

KÉNYELEM

 
1500x646_Berlingo_Bien_être.jpg

 

A Citroën Berlingo Multispace észszerrű külső méretei ellenére is rekordméretű utastérrel és rendkívüli sokoldalúsággal állít példát versenytársai elé.


 

AKÁR 7 SZEMÉLYES, KÉNYELMES UTASTÉR

 

A hétszemélyes változatban a 3. üléssor két ülése ugyanolyan, mint a második sor ülései: ugyanúgy összehajthatók és könnyedén kiemelhetők az autóból.
Ötszemélyes? Hétszemélyes? Ahogy tetszik!

 
737x414_CONFORT.jpg

 

ÖRÖM VELE AZ ÉLET

 
 
Berlingo Citroen 2017

Optimalizált felépítésének köszönhetően a Citroën Berlingo Multispace ideális útitársa lesz, bármilyen hosszú útra is készül.

 

MODUTOP: A TELJES TÉRKIHASZNÁLÁS

 

A Modutop (változattól függően rendelhető opció) leleményes rakodóhelyeinek kialakításakor mindenkire gondoltak, még a gyerekekre is! A mennyezeti csomagtartó a nyitható hátsó ablak felől könnyedén elérhető. Ablakai és szellőzőnyílásai a lehető legnagyobb kényelmet nyújtják az utasoknak. Moduláris tetőlécei megkönnyítik a tárgyak szállítását. 
Modutop tárolórendszer: utastérbe áradó fény és praktikus rakodóhelyek.

 

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

 

 

A Citroën Berlingo Multispace új, 7 colos, opcióként rendelhető érintőképernyőjének köszönhetően nemcsak letisztultabb a műszerfal, de egészen új szolgáltatások is rendelkezésre állnak:   
     - érintőképernyős navigáció 3D-s térképpel, a sebességkorlátozások megjelenítésével és a közlekedési helyzet figyelembevételével,
     - két kiterjesztett média funkció (rádió, „streaming” audio, jukebox és konnektivitás nomád készülékekkel),
     - telefon (hangfelismerés, szabadkezes funkciók Bluetooth-kapcsolaton keresztül, hozzáférés a telefonkönyvhöz, kettős hívások).

  

LAKJA BE A TERET

 

Otthonosság

A tágas belső tér kiemelkedően nagy lábteret biztosít a hátsó utasoknak, a 675 literes nagyméretű csomagtartó pedig akár 3000 literessé is bővülhet a hátsó ülések nélkül.

Sokoldalú és praktikus

A Berlingo kulcsszava a hasznos és leleményes tér. Az utastérben körültekintően elhelyezett rakodóhelyek összes űrtartalma eléri a 170 litert (felszereltségi szinttől függően).

Belső hangulat

1500x646_ESPACE_3.jpg

A kényelem az utasok jó közérzetéről gondoskodó belső hangulat kialakításában is megmutatkozik. Két új kárpit:
- QUAD szövet, szürke Délice, türkiz díszvarrással a Feel felszereltségi szinten
- új LIBERIA kárpit okker díszvarrással az XTR felszereltségi szinten.

Vezetési kényelem

1500x646_ESPACE_4.jpg

A modell optimális vezetési kényelmet nyújt, akármilyen is legyen az út minősége. Pseudo-McPherson típusú első futóművének köszönhetően a Berlingo nemcsak rendkívül precíz irányítást, de kifogástalan vezetési kényelmet is biztosít.

 

Mirror screen

 
A MirrorScreen funkció* segítségével az autóban utazók a jármű 7 colos érintőképernyőjén jeleníthetik meg okostelefonjuk kijelzőjét, így használhatják annak alkalmazásait, illetve olyan applikációkat is, mint például a Coyote, a webrádió, stb... (*A MirrorScreen funkció a MirrorLink™-en keresztül működik a MirrorLink™-kel, illetve a 2015 novembertől elérhető Carplay®-jel kompatibilis, Android, RIM vagy Windows alatt futó operációs rendszerekkel (az Apple telefonok esetén az iphone 5 modelltől), amennyiben a felhasználó internethozzáférést is tartalmazó mobil előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a hitelesített Mirrorlink™ illetve Carplay® applikációk működnek majd (az autó álló helyzetében és/vagy menet közben). Az érintett alkalmazások egyes funkcióit ugyanakkor a rendszer menet közben letiltja a vezetési biztonság érdekében. A hitelesített Mirrorlink™ illetve Carplay® alkalmazások előfizetéssel lesznek elérhetők., melynek köszönhetően telefonunk képernyőjét a 7" érintőképernyőre vetíthetjük ki.)
 
500x500_Mirror_Screen.jpg

BIZTONSÁG

 
  • Grip Control*

  • Active City Brake*

  • Tolatókamera*

 
 

A Grip Control egy továbbfejlesztett kipörgésgátló. A vezető a műszerfalon elhelyezett kapcsológombbal választhatja ki az aktuális útviszonyoknak leginkább megfelelő vezetési módot az öt lehetőség közül: hó, sár, homok, ESP Standard vagy ESP OFF.

*változattól függően opció

 

 

BLUEHDi MOTOR

 

A Citroën Berlingo Multispace modelleket BlueHDi motorral szerelik, amelyek ma a legjobbak és legkörnyezetkímélőbbek között számon tartott technológiával büszkélkedhetnek.
A motorválasztékban a BlueHDi 75, 100 motorok mellett ETG6 váltós BlueHDi 100 S&S és hatfokozatú kézi váltós BlueHDi 120 S&S erőforrás is szerepel. A motorpaletta mindegyik tagja megfelel az Euro 6 normának, elsősorban innovatív kipufogó rendszerüknek köszönhetően, melynek részei:
- a szénhidrogének (CH) és a szén-monoxid (CO) kiszűréséért felelős oxidációs katalizátor;
Adblue® H2O) és nitrogénné (N2) tudja alakítani;
- egy SCR katalizátor (SCR = szelektív katalitikus redukció), amely Adblue® adalékanyag segítségével a nitrogén-oxidok (NOx) akár 90%-át teljesen ártalmatlan anyagokká: vízgőzzé (H O) N )
- egy olyan részecskeszűrő, amely a levegőszennyező részecskék 99,9%-át képes begyűjteni.
A BlueHDi 120 S&S motorral szerelt Citroën Berlingo Multispace hatfokozatú váltóval is rendelhető, amely bármekkora távon optimális feltételeket képes biztosítani a vezetéshez.

 
7500x423_Berlingo_Multispace_BlueHDi

 

 

BERLINGO MULTISPACE

Alapár: 3.995.000,- Ft