Modellek

BERLINGO 
 
Citroen_Berlingo_furgon

 

A CITROËN Berlingo számos karosszériaváltozatban létezik, így a legkülönfélébb szakmai igényeknek is képes megfelelni.
Az expresszív hűtőrács és a jellegzetes sziluett tökéletesen illeszkednek vállalkozása karakteréhez, a jármű felépítése pedig számtalan kialakítási lehetőséget rejt magában.

• Akár 850 kg hasznos terhelhetőség
• Akár 4,10 m3 hasznos térfogat
• Akár 3,25 m hasznos hosszúság
• 1,23 m hasznos szélesség a kerékjárati dobok között

 

Citroen_Berlingo_furgon

AKÁR 4,1 M³ RAKTÉRFOGAT

 
A kétféle hosszméretben kapható CITROËN Berlingo (hasznos térfogat = max. 3,7 m3 (M), ill. max. 4,1 m3 (XL)) intelligens kialakítású nyílászárókkal van felszerelve.

A nagyméretű oldalsó tolóajtók és 180°-ban nyíló aszimmetrikus hátsó ajtók optimális hozzáférést biztosítanak a rakodófelülethez.

Határtalan alkalmazkodás

 

Faburkolat

abc

A Citroën Berlingo opcióként komplett faburkolatú raktérrel is rendelhető, ez a következőkből áll:

  • padlóburkolat
  • kerékjárati ív borítása
  • oldalsó védőburkolat

Háromüléses Extenso fülke

abc

A Citroën Berlingo Extenso fülkéjében három személy utazhat kényelmesen. Mindkét utasülés támlája lehajtható, így akár 3 méter hosszú tárgyat is szállíthatunk benne. 

Megnövelhető raktér

abc

A zsiráftetőnek* és az áthelyezhető raktér-elválasztóknak köszönhetően a Citroën Berlingóban változatos méretű tárgyakat és eszközöket szállíthatunk.

*változattól függően opcióKülönböző karosszériaváltozatok

 

A Citroën Berlingo kétféle, L1 (max. 3,7 m3-es raktér) és L2 (max. 4,1 m3-es raktér) hosszúságban kapható furgon.
Egyéb karosszériakivitelben is igényelhető:

  • Alvázkabin változatban bármilyen felépítmény fogadására alkalmas,
  • A duplakabinos kivitelben akár ötfős csapatok is utazhatnak, ugyanakkor egy szempillantás alatt visszaváltoztatható hagyományos furgonná, ha a hátsó üléspadot egyetlen mozdulattal, akár egy kézzel lehajtjuk.

A Berlingo már elektromos változatban is rendelhető. Bővebb információkért görgessen lejjebb.

 
abc

Vezetést segítő rendszerek

 
abc

A Grip Control* egy továbbfejlesztett kipörgésgátló rendszer, amely az adott helyzetnek megfelelően tökéletesen szabályozza az első kerekek meghajtását. Az üzemmódkapcsoló segítségével négyféle mód közül választhatjuk ki az adott körülményeknek leginkább megfelelőt (normál, off road, havas, illetve homokos út).

*változattól függően rendelhető opció

abc

A visszagurulásgátló rendszer (az ESP-vel egybekötve) a fékpedál elengedése után két másodpercig megtartja a járművet az 5 fokosnál meredekebb lejtőkön. Így ön kapkodás nélkül átléphet a fékről a gázpedálra.

abc

A sebességhatároló* funkció megakadályozza, hogy a jármű túllépje a vezető által előzőleg beprogramozott sebességet, és ezzel nyugodt vezetést garantál.

*változattól függően széria vagy opció

 

Az e-HDi 90 Airdream BMP6 motor

 

Környezetbarát hajtóműcsoport

abc

A mikrohibrid technikával ellátott e-HDi 90 Airdream motor, hatsebességes robotizált váltóval, mértéktartó fogyasztásával és különösen alacsony CO2-kibocsátásával (123g/km) kifejezetten környezetbarát.

Ergonomikusabb beltér

abc

Mivel a váltókar megszűnt a vezető és az első utas között, jelentős hely szabadult fel a harmadik üléshely javára.
Az üzemmódok közti váltás a műszerfalon elhelyezett forgókapcsolóval történik. Manuális módban a kormányon elhelyezett kapcsolókkal válthatunk a megfelelő fokozatba.

ELEKTROMOS BERLINGO

A VILLANYMOTOR ELŐNYÉVEL

 

A Citroën Berlingo Electric tovább gazdagítja a márka haszongépjárműveinek választékát.

A belsőégésű motorral készült változatokhoz hasonlóan a Citroën Berlingo Electric kétféle karosszériahosszal kapható: az L1 változat 4,38 m, az L2 pedig 4,63 m hosszú.

Az elektromos motor csendes, finom járása kényelmes használatot és nyugodt vezetést biztosít anélkül, hogy le kellene mondanunk a mindennapok komfortjáról.

 
abc
Az akkumulátorokat a jármű hátuljában, a padló alatt helyezik el, így az autó megőrzi kifogástalan úttartását és a belsőégésű változatok összes hasznos jellemzőjét:
 
abc

Az elektromos Berlingo rendelhető Extenso fülkével, amelyben 3 személy utazhat; az ülések állíthatók és lehajthatók, ez tovább növeli a modell alakíthatóságát és kihasználhatóságát.
Az L1 változat maximális raktérfogata 3,7 m3, az L2-é pedig 4,1 m3.
A raktér hossza - a padlószinten - változattól függően 1,80, illetve 2,05 m lehet, az utasülések lehajtásával pedig akár 3,00 m-re, illetve 3,25 m-re növelhető.
A hasznos terhelhetőség elérheti a 695 kg-t.

 

A lítium-ion akkumulátorok 170 km-es hatótávolságot biztosítanak, feltöltésük kétféleképpen történhet:
 
abc

230 voltos hálózatban, maximum 14A áramerősségnél maximum 8, 8A áramerősségénél 15 óra alatt töltődik fel teljesen. Ez országonként eltérő lehet, a rendelkezésre álló áramerősségtől függően.


 
abc

A 380 voltos speciális gyorstöltővel 30 perc érhető el a 80 százalékos feltöltöttség (95A).

 

MÉG TÖBB TECHNIKA

A Berlingo Electric is a « Créative Technologie » gyümölcse, így számos olyan megoldást kínál, amely egyedülálló a kategóriában:

 
 
abc
  • A teljesítménykijelző valós időben tájékoztat az akkumulátor által leadott teljesítményről, valamint a lassítás és a fékezés során visszanyert energia szintjéről.
  • Töltöttségkijelző.
  • A járulékos fogyasztáskijelző a fő akkumulátor által működtetett fűtőrendszer és klímaberendezés fogyasztását mutatja.
  • A különleges navigációs rendszer kijelzi a közelben található töltőállomásokat és az aktuális töltöttségi szinttel várhatóan még megtehető hatósugarat.

A felszabaduló energia visszatöltése a rendszerbe

abc

A lassításkor és fékezéskor felszabaduló mozgási energiát a Berlingo Electric az akkumulátorok folyamatos újratöltésére használja fel.

Klímaberendezés / Fűtőrendszer

abc

A Citroën Berlingo Electric elektromos működtetésű fűtő- és légkondicionáló rendszere energiatakarékos « ECO » üzemmóddal is rendelkezik.

Elindulási segédlet emelkedőn

abc

A Citroën Berlingóban alapfelszerelés az ESP-vel (elektronikus menetstabilizáló rendszer) egybekötött visszagurulásgátló funkció.

 

BERLINGO

Alapár: 3.793.000,- Ft + Áfa