Modellek

C4Kényelmes
felfüggesztés
gerince szolgálatában
...és háta örömére

Akár 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C4 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
 
Citroen_5_ev_garancia

DESIGN

 

 

Remekbe szabott vonalak, energikus stílus és harmonikus design: a Citroën C4 egyedi kialakítása azonnal felismerhetővé teszi a modellt. A kiegyensúlyozott arányoknak és a kerekekre szinte ráülő karosszériának köszönhetően első pillantásra strapabíró és stabil jármű benyomását kelti.

 

 

VILÁGÍTÓTESTEK

 
 

A sárvédők irányában megnyújtott fényszórók a LED-ektől még kifejezőbbek, és teljesen egyedi világítást eredményeznek. A fényes fekete háttér előtt két 3D krómozott lámpaegységet magában foglaló, finoman kiképzett fényszórókon is érződik a technológiai berendezésekre jellemző minőség.

 

A 3D hatású hátsó lámpák kiemelik a csomagtérajtó letisztult formáját, és hangsúlyozzák a C4 méltóságteljes karakterét.

 

BELSŐ DESIGN

A fedélzeti kényelem és luxusérzet garanciája: 7 colos érintőképernyő , különösen kényelmes ülések, letisztult, puha felületű műszerfal, krómdíszítések.
 
 

KÉNYELEM

 

 

Helyezze magát kényelembe a C4 különlegesen kényelmes üléseiben.
A testet határozottan tartó, komfortos ülések állítható deréktámasszal is felszerelhetők.


HATALMAS ÜVEGFELÜLETEK

 
A Citroën C4 hatalmas üvegfelületei kitűnő kilátást és páratlan világosságát kölcsönöznek. A nagyméretű szélvédőn át beáramló fényözön az opcióként rendelhető 1,3 m²-es panorámatetővel még tovább növelhető.
 

HELY- ÉS TÉRKÍNÁLAT

 
A C4 kívülről kompakt, belső tere viszont tágas és jól kihasználható. 2608 mm-es tengelytávjának és nagyméretű hátsó üléseinek köszönhetően minden utas tökéletes kényelemben utazhat.
 

NAGYMÉRETŰ CSOMAGTARTÓ

A Citroën C4 csomagterének befogadóképessége 408 liter, így a poggyászok akkor is jól elférnek benne, ha az autóban öten utaznak. A C4 ezen felül számos rakodóhelyet kínál:
- nagyméretű kesztyűtartó,
- az ajtózsebek, ahol 1,5 literes üdítős palackok is elférnek,
- tárolófiók az első utasülés alatt,
- rakodóhelyek a műszerfalon,
- középkonzolban és a könyöktámasz alatt kialakított rakodóhelyek.

 

TÁGAS ÉS KOMPAKT EGYSZERRE

A visszafogott külső méretek a környezet terhelése szempontjából is előnyt jelentenek. A C4 külső méretei változatlanok: a modell 4,33 m hosszú, 1,79 m széles és 1,49 m magas.

 

MÉG TÖBB HASZNOS TECHNOLÓGIA  • ÉRINTŐKÉPERNYŐ

  • KULCS NÉLKÜLI INDÍTÁS

  • HOLTTÉRFIGYELŐ

  • STATIKUS KANYARVILÁGÍTÁS

  • VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ BERENDEZÉS

 

 

A 7 colos érintőképernyő (opció) a következő funkciókat foglalja magában: érintőtechnológiás navigációs rendszer, média funkció, telefon, gépjármű-paraméterek beállítása.

 

C4

Alapár: 4.735.000,- Ft