Hírek

CITROËN Alkatrészek azonnal, készletről

Autónk a mindennapi életünk része, éppen ezért gondoljuk úgy, hogy ügyfeleinknek a legjobb jár ebből is, így nem húzzuk az időt azzal, hogy alkatrészre várunk!


Tudjon meg többet!


ÚJ Ë-C4 - 100%-ËLECTRIC ÉS ÚJ C4

A Citroën folytatja 2020-ban megkezdett elektromos offenzíváját, és az új ë-C4 - 100% ëlectric, valamint az új C4 modellekről készült első képek tanúsága szerint megújítani készül az ötajósok szegmensét.


Tudjon meg többet!

ÚJ CITROËN Ë-JUMPY: A MINDENTUDÓ ËLEKTROMOS FURGON

A Citroën, amely 90 éve meghatározó szereplője a haszongépjármű-gyártás történetének, most bemutatja
tisztán elektromos kompakt furgonját, az új Citroën ë-Jumpyt. 


Tudjon meg többet!


AMI ONE Concept

A Citroën a mozgásszabadság szolgálatába állított innováció és merészség 100 éves hagyományát folytatja azzal, hogy a 2019-es genfi autószalonon bemutatja az Ami One Concept tanulmányt, egy rendhagyó, 100%-ban elektromos járművet, mely a digitális szolgáltatásokon keresztül a városi mobilitás új – szabadabb és felhőtlenebb – élményét nyújtja. 


Tudjon meg többet!

ELEKTROMOS OFFENZÍVA

  • A Citroën a haszongépjármű-gyártás történetének egyik meghatározó szereplője: 2019 első félévében 9,2%-os piaci részesedésével az európai rangsor 6. helyén áll.
  • Pozíciója megszilárdítása érdekében a márka 2018 óta az „Inspired by pro” névre hallgató stratégiát követi, mely a céges ügyfelek elvárásainak megfelelő személyre szabott megoldásokat kínál mind a termékek (új Berlingo Furgon, Jumpy, Jumper kínálat), mind a hálózati szolgáltatások vonatkozásában.
  • A Citroën nagyszabású villamosítási offenzívára készül, melynek célja, hogy 2025-re elektromos változatban is elérhető legyen a márka valamennyi modellje. Az említett offenzíva a növekedésnek is fontos hajtóereje, és a haszongépjárműveken kívül a személygépkocsikat is érinti. Az első lépés 2020 folyamán a Jumpy tisztán elektromos változatának a megalkotása lesz, melyhez kiváló alapot nyújtanak a PSA villamosítás terén szerzett tapasztalatai és innovatív megoldásai. A modellt 2021 körül az új Berlingo Furgon 100%-ig elektromos változata követi majd.

 


Tudjon meg többet!


A 2019 ÉV HASZONGÉPJÁRMŰVE

A hannoveri Nemzetközi Haszonjármű Kiállításon ma bemutatkozó új Berlingo furgon számára tekintélyes elismerés az « International Van Of The Year 2019 » (Nemzetközi Év Haszonjárműve 2019) díj elnyerése. Ez már a második alkalom, hogy a Berlingo megkapja ezt a díjat : 1997-ben már díjazták a megjelenése óta 1,5 millió példányban elkelt modellt. A Berlingo 3. generációja ezt az elismerést a kényelmet és a technológiai tartalmat érintő újításainak és kiemelkedő funkcionalitásának köszönheti. Hűen a márka haszonjármű ágazatának « Inspired by Pro » szlogenjéhez, az új Berlingo furgon a különféle területeken dolgozó szakmai ügyfelek minden felhasználói igényére megoldást kínál. Egyedi felépítése, 2 választható karosszériamérete (M és XL), kényelme és nem kevesebb, mint 20 vezetőtámogató rendszere kiemeli a kategóriából. A nagy presztízsű díj nyertese célországtól függően 2018 utolsó negyedévében, vagy 2019 elején érkezik meg a márkakereskedésekbe.


Tudjon meg többet!

A 2017-es Frankfurti Autószalonon a Citroën

A 2017-es Frankfurti Autószalonon a Citroën bemutatja az ÚJ C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV-t


Tudjon meg többet!


Az új C3 Aircross

A C5 Aircross bemutatása után az SUV-piacon indított nemzetközi offenzíva következő lépését most az új C3 Aircross jelenti a Citroën számára. 

 


Tudjon meg többet!

További hírek