Hírek »

ÚJ Ë-C4 - 100%-ËLECTRIC ÉS ÚJ C4

Az egyedülálló új generációs limuzin a kompakt autók szegmensének meghatározó jegyeit a jellegzetes Citroën-értékekkel ötvözi:

  • Választható energiaforrások: 2020-ban „Citroën goes Ëlectric for all”. A C5 Aircross Hybrid SUV, az Ami, az ë-Jumpy és az ë-SpaceTourer után az új ë-C4 - 100% ëlectric az ötödik autó a márka villamosítási stratégiájában, melynek célja a nagy tömegek számára is elérhető elektromos mobilitás. A tisztán elektromos változat mellett az ügyféligények minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében az új C4 benzin-, illetve dízelmotoros változatban is rendelkezésre áll majd.
  • Átütő koncepció: többféle irányzat keresztezéséből született az áramvonalas sziluett, mely új korszakot jelez a Citroën stílusában. Legfőbb jellemzői a karakteres, grafikus design és a lehengerlő fellépést biztosító megemelt, kompakt és energikus felépítés: az autó nagy átmérőjű kerekekein szinte ugrásra kész.
  • Fedélzeti kényelem: a kényelem újfajta élményéről a Citroën Advanced Comfort® program összetevői gondoskodnak: progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztés, Advanced Comfort ülések, bőséges helykínálat, a mindennapi életet megkönnyítő hasznos technológiák és egy új innovatív megoldás az első utas számára. Mindezt az elektromos változat esetében tovább növeli az igazi védőburokélményt nyújtó ë-komfort.