Modellek

C4 SPACETOURER 

 

.

ÚJ C4 PICASSO - MINDIG ÚTRA KÉSZEN!

 

 

A CITROËN Márka szaktudásának és kreativitásának legjavát magában hordozó, 2016-ban bevezetett új C4 Picasso korszerű és innovatív egyterű modell, mely új fejezetet nyit a márka történetében. Intelligens vezetést segítő rendszerek, örömteli vezetés, újraértelmezett kényelem (CITROËN ADVANCED COMFORT® program jóvoltából) és hatékonyság - fedezze fel az újdonságokat az alábbi 5 videón

 

Akár 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal

 
*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C4 Picasso személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
 
Citroen_5_ev_garancia

DESIGN

 
1500x500_C4_Picasso_Design.jpg

 

Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új CITROËN C4 Picasso-ban! A modern és lendületes új C4 Picasso (5 személyes) designjának alapja az egyediség, mely által modellelődjétől is könnyen megkülönböztethető. Az egyterű dizájnját még karakteresebbé varázsolja az új, hátsó márkajel, a lendületet és erőt sugárzó orr-rész, valamint a két új karosszériaszín:  Artense szürke és Lazuli kék.

 

 

ELÖLNÉZET

747x322_C4_Picasso_face_Avant.jpg

A C4 Picasso új orr-része egyszerre dinamikus és exkluzív. Továbbra is hangsúlyos szerepet játszanak a márka védjegyét s szimbólumát képező három szinten elhelyezkedő lámpatestek. A hűtőrácsot két részre osztja a karosszéria színére fújt lökhárító. A hosszú, keskeny fényszórók új, felszereltségtől függően elérhető maszkot kapnak, amely optikailag az orr-rész két széle felé húzza őket.

KÉTTÓNUSÚ KAROSSZÉRIA

747x322_C4_Picasso_bi-ton2.jpg

A kéttónusú karosszéria részeként fekete tető hangsúlyozza a C4 Picasso diamikus jellegét.  Ez az extraként bármely színes karosszériaváltozathoz választható új testreszabási lehetőség még egyedibbé varázsolja az egyterű modell egyedi formatervét. Az összhatást fényes fekete tükörházak teszik teljessé.

 

MÉRETEK

 

Az új Citroën C4 Picasso kompakt külső méretei rendkívül tágas és jól alakítható belső teret biztosítanak mind az 5 utasnak.

 • - Hosszúság: 4,438 m
  - Szélesség: 1,826 m (visszapillantó tükrökkel)
  - Magasság: 1,625 m
  - Tengelytáv: 2,785 m

 
Nouveau citroen C4 Picasso bleu, blue new
 

3D HATÁSÚ HÁTSÓ LÁMPÁK

747x322_C4_Picasso_feux-3D.jpg

.

Még igézőbb tekintet! Szériában új 3D hatású LED-es hátsó lámpákat kap a modell. Az új modern, high-tech stílusú lámpák különleges fényhatása és mélysége azonnal felismerhetővé teszi a modellt.

17'' KERÉKTÁRCSÁK

Tranche-3_2.jpg

.

Új, 17 colos, ötágú, gyémántfényű, illetve az új, Lazuli kék karosszériaszínnel harmonizáló feketére színezett keréktárcsákat kap a modell (felszereltségtől függően).  A jelenlegi keréktárcsák gyémántfénye szintén feketére változott. 

HÁTSÓ MÁRKAJEL

747x322_chevrons.jpg

.

A fényes fekete hátsó márkajel krómkeretben jelenik meg, ezzel is hangsúlyozva a márka új pozícionálását (CITROËN C4 Cactus óta), illetve a modell modernségét.

EGY TÉR - NÉGYFÉLE ENTERIŐR

 
 • SZÉRIA HANGULAT

 • WILD BLUE HANGULAT

 • DUNE BEIGE HANGULAT

 • HYPE GREY HANGULAT

 

.

Az új C4 Picasso praktikus és minőségi anyagokkal megalkotott utasterét egészíti ki ez a szériában elérhető enteriőr, a kárpitozással tökéletes összhangot teremtő palaszürke árnyalatú műszerfalborítással. 

 
calodras.jpg

JÓ KÖZÉRZET

 
1500x500_C4_Picasso_Bien-etre-v2.jpg

 

Az új C4 Picasso a legjobb bizonyíték rá, hogy kényelem a CITROËN márka valóságos védjegye.  A számtalan hasznos felszereléssel ellátott, fürge jármű utazásra csábít és egyedülálló vezetési élményt ígér, akár a családdal, akár anélkül indulunk útnak.    

 

 

LOUNGE CSOMAG: KÉNYELEM, LOFT STÍLUSBAN

747x322_sièges-confort.jpg

A C4 Picassoban minden utas első osztályon utazik. A felszereltségtől függően szériában, vagy opcióként kínált Lounge csomag egyedülálló kényelmet nyújt utasainak, akik valóságos védőburokban érezhetik magukat. Az otthonosság érzetéről gondoskodó elemek:

 - masszázs funkcióval rendelkező első ülések
 - lábtartóval ellátott Relax első utasülés
 - a tarkót megtámasztó Relax fejtámlák

MELEG HATÁSÚ ANYAGOK

747x322_matières.jpg

Az új Citroën C4 Picasso fedélzetén puha, meleg hatású anyagok veszik körbe az utasokat  a selymes tapintású, slush technikával készült műszerfaltól a speciálisan kiképzett ajtótáblákig.  Mindezt gazdag minőségi kárpit- és bőrválaszték egészíti ki.

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Az új C4 Picasso teljes mértékben a CITROËN ADVANCED COMFORT® program jegyében fogant. Fényben úszó utastér, alakíthatóság, a Lounge csomag exkluzív kényelme, konnektivitás és egyedülálló rugózási kényelem: mind-mind olyan elemek, amelyek az utasok kellemes közérzetéről, kikapcsolódásáról gondoskodnak, akár rövid, akár hosszú ideig tart az utazás. Induljon útnak, és élvezze a CITROËN ADVANCED COMFORT® nyújtotta különleges kényelmet!
 
 
Tranche-5.jpg
Habitabilité-Nouveau-C4_Picasso.jpg

AZ OTTHONOSSÁG FELSŐ FOKA

 
Sok csomaggal utazik? Az új CITROËN C4 Picasso optimalizált felépítésének köszönhetően rendkívül variálható és belakható teret biztosít.

A második sor ülései a padlóba süllyeszthetőek, így egy teljesen sík rakodófelület nyerhető, mely az első utasülés asztallá alakításával (felszereltségtől függően) tovább (több mint 2,5 méteresre) növelhető, ami hosszú tárgyak szállításakor különösen hasznos lehet. Ha pedig bővül a család, könnyen elővarázsolhatók a padlóba rejtett ülések is.

CSOMAGTARTÓ

 
Az új C4 Picasso erőssége a csomagtartó. A hátsó csomagtérajtó vonala tágas csomagtartót sejtet. A Citroën C4 Picasso csomagtartója jól hozzáférhető és hihetetlenül tágas: 537 literes (előretolt hátsó ülésekkel 630 literes) rakodóterével a kategóriában a legnagyobb. Az új Citroën C4 Picasso felszereltségtől függően elérhető motoros csomagtérajtaja a szabad kezes technológiát is magában foglalja, mely által a hátsó lökhárító alatt elhelyezett érzékelőnek köszönhetően tele kézzel, egyetlen lábmozdulattal is könnyen nyitható és zárható a csomagtartó.
Citroen_C4_Picasso

Fedezze fel a 7 üléses Grand C4 Picassot!

 

Még több helyre van szüksége?
A 7 személyes Grand C4 Picassot Önnek találták ki!
7 ülőhelyével és 645 literes csomagtarójával garantálja, hogy mindenki és minden belefér. Indulhatunk?!

 
C4 et Grand C4 Pic

 

 

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

 
Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

 

Az új Citroën C4 Picasso új 7”-os érintőképernyője továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív (a legújabb generációs okostelefonokéhoz hasonló) képernyővel rendelkezik. A megújult egyterű modellben külön lehet kezelni a felszereltségtől függően elérhető 12”-os képernyőt és az érintőképernyős tabletet, ezenkívül kitűnő kezelhetőséget kínál a Connect Nav navigációs rendszerhez.

 

 

CONNECT NAV

 

Ezen az érintőtechnológiás, új 3D navigációs rendszeren (az iPadekhez hasonlóan) két ujjal is lehet zoomolni, a tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció is hatékonyabb. A navigációs rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

 
520x293_C4_Picasso_Connect_Nav.jpg

VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZEREK (felszereltségtől függően)

 

ADAPTÍV SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ STOP FUNKCIÓVAL

747x322_C4_Picasso_régulateur-vitesse-adaptatif.jpg

A rendszer egy radar segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt egy másik jármű halad, és ügyel a vezető által előzetesen beállított biztonságos követési távolság megtartására.  Sebességszabályozás 30 km/h és 180 km/h között. A STOP funkció kizárólag a BlueHDi 150 EAT6 változatnál elérhető.

 

FÁRADTSÁGFIGYELŐ RENDSZER

747x322_C4_Picasso_alerte-attention-conducteur.jpg

A rendszer két lépésben működik: a gépkocsi kitérésének első jeleire – hangjelzés kíséretében – óvatosságra intő vizuális figyelmeztetést küld. Ha negyedszerre is érzékeli a kitérést, hangosabb jelzést küld: „tartson pihenőt”! A rendszer nem veszi át az autó irányítását, hiszen ezzel csökkentené a vezető éberségét. 

 
 
 

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

Tranche-9_3.jpg

A nem szándékos sávelhagyásra figyelmeztető funkció segít az alulkoncentráltság, illetve a pillanatnyi figyelemzavar miatti veszély elhárításában. A rendszer a szélvédő felső részébe beépített kamera segítségével felismeri az útburkolati jeleket, és ha azt érzékeli, hogy a gépjármű irányjelzés nélkül készül elhagyni a sávját, a vezető riasztása mellett korrigálja a gépjármű menetpályáját. 

AKTÍV HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

747x322_SAM.jpg

A rendszer az adott oldali visszapillantó tükrön keresztül vizuálisan figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre.  Bekapcsolt állapotban 12 km/h sebességtől automatikusan működik. Ha a gépjármű sávtartó asszisztens funkcióval is rendelkezik, és a vezető az irányjelző bekapcsolása mellett mégis sávot készül váltani az adott oldalon, az ütközés elkerülése érdekében a rendszer a kormányra hatva igyekszik a gépkocsit az eredeti sávban tartani. 

ACTIVE SAFETY BRAKE (vészfékező rendszer)

Tranche-9_5.jpg

A vészfékező rendszer segít elkerülni az ütközéseket. A szélvédő felső részén található kamera érzékeli az előttünk álló, vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet. Ütközés veszélye esetén (kivéve, ha a vezető kikapcsolja a funkciót) 5 km/h sebesség fölött a detektor automatikusan aktiválja a fékberendezést. Megjelenés 2016. végén.

SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLÁKRA VALÓ FIGYELMEZTETÉS

Tranche-9_4.jpg

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és a műszerfalon jelzi az információt a vezetőnek. A maximális haladási sebesség rögzíthető a sebességszabályozó, illetve -korlátozó rendszerben. Minden sebességtartományban működik.

ÜTKÖZÉSVESZÉLY-JELZŐ

Tranche-9_2.jpg

A rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha fennáll a veszélye, hogy összeütközik az előtte haladó gépjárművel. A rendszer 30 km/h sebesség fölött működik a gépjármű elején elhelyezett detektor révén, mely kizárólag a járművel egy irányban haladó célpontokat érzékeli, az álló akadályokat nem. Az ütközésveszély-jelző működését az érintőképernyőn keresztül ki- és be is lehet kapcsolni.

 
 

BlueHDi dízelmotorok: A KATEGÓRIA LEGJOBBJAI!

Citroen_C4_Picasso

A BlueHDi dízelmotoroknak köszönhetően az új C4 Picasso és a Grand C4 Picasso nemcsak rendkívül takarékosak, de környezetbarátok is. Ennek legjobb bizonyítéka a 99g/km CO2-kibocsátás (fogyasztás: 3,8 l/100 km) a BlueHDI 100 S&S verzió esetén. 

THP benzinmotor EAT6 automata sebességváltóval

747x322_C4_Picasso_PureTech-v2.jpg

A hatékony automatikus sebességváltóval szerelt, 1.6 literes THP 165 S&S EAT6 benzinmotor a nagy teljesítményt takarékos üzemmel és maximális vezetési kényelemmel ötvözi.

 

 

ÚJ C4 PICASSO

Aktuális alapár - a modellek oldalon!