Modellek

GRAND C4 SPACETOURER (5 Szem.)FEDEZZE FEL A MODELLT!

 

 

 

A márka szaktudásának legjavát megtestesítő új Grand C4 Picasso 5-7 személyes egyterű modell, mely teljes mértékben megfelel a kor kívánalmainak.  Intelligens vezetést segítő rendszerek, örömteli vezetés, újraértelmezett kényelem (CITROËN ADVANCED COMFORT® program jóvoltából) és hatékonyság - fedezze fel az újdonságokat az alábbi öt kisfilmen!

Akár 5 év** garancia 100.000 km futáskorláttal

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën Grand C4 Picasso személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
 
Citroen_5_ev_garancia

DESIGN

 
1500x500_Design_Grand_C4_Picasso.jpg

 

Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új CITROËN Grand C4 Picasso-ban! Az öt-, vagy 7 személyes kivitelben is elérhető, modern és lendületes új Grand C4 Picasso designjának alapja az egyediség, mely által modellelődjétől is azonnal megkülönböztethető. A rendkívül eredeti egyterű modell dizájnját még karakteresebbé varázsolja az erőt sugárzó, lendületes vonalakkal megrajzolt orr-rész, valamint a két új karosszériaszín: az elegáns Artense szürke és sportos Lazuli kék.

 

 

ELÖLNÉZET

747x322_Face_Avant_Grand_C4_Picasso.jpg

A Grand C4 Picasso megújult orr-része egyszerre dinamikus és exkluzív. Továbbra is hangsúlyos szerepet játszanak a márka védjegyét s szimbólumát képező három szinten elhelyezkedő lámpatestek. A Grand C4 Picasso orrán a márkajel meghosszabbítása egészen az orr-rész két széléig húzódik, és króm keretbe foglalja a LED-soros nappali lámpákat (DRL). 

 

 

TETŐÍV

747x322_barres_toit_Grand_C4_Picasso.jpg

A Citroën Grand C4 Picasso kínálatát új, ezüstszínű (Silver) tetőívek gazdagítják. Ez az egyedi stíluselem fokozza a modell eleganciáját.

 
 

360° KAMERA*

 
 
360_KAMERA_PICASSO

A műszerfalon a nagyfelbontású képernyőn megjelenő 360°-os nézetet az autón elhelyezett négy kamera biztosítja. Egy kamera a gépjármű elején, egy másik a hátsó rendszámtábla fölött kapott helyet, míg kettő a külső visszapillantó tükrök alsó részében egészíti ki a körpanoráma-nézetet. A bekapcsolt funkció 15 km/h sebességig működik, utána pedig aktivált állapotban marad egészen addig, míg a gépjármű át nem lépi a 30 km/h sebességet.

 

*változattól függően opció vagy nem rendelhető

MÉRETEK

 

Kompakt külső méretei ellenére az új CITROËN Grand C4 Picasso tágas, moduláris belső teret kínál akár 7 személyes változatban is. 

  • Hosszúság: 4,602m
  • Szélesség  1,826m (rétroviseurs compris)
  • Magasság: 1,644m
  • Tengelytáv: 2,840 m
 
747x322_dimensions_Grand_C4_Picasso.jpg
 

3D HATÁSÚ HÁTSÓ LÁMPÁK

747x322_3D_LEDGrand_C4_Picasso.jpg

.

Még igézőbb tekintet! Az új modern, high-tech stílusú lámpák különleges fényhatása és mélysége azonnal felismerhetővé teszi a modellt.17'' KERÉKTÁRCSÁK

Tranche-3_2.jpg

.

A jelenlegi keréktárcsák gyémántfénye összhangban az új Lazuli kék karosszriaszínnel, szintén fekete színt kapott.  

HÁTSÓ MÁRKAJEL

747x322_chevrons.jpg

.

A Grand C4 Picasso fényes fekete hátsó márkajele krómkeretben jelenik meg, ezzel is hangsúlyozva a márka új pozícionálását (CITROËN C4 Cactus óta), illetve a modell modernségét. 

'EGY TÉR - NÉGYFÉLE ENTERIŐR

 
  • SZÉRIA HANGULAT

  • WILD BLUE HANGULAT

  • DUNE BEIGE HANGULAT

  • HYPE GREY HANGULAT

 

.

Az új Grand C4 Picassoba már szériában is egyedi stílusú utastér kerül, praktikus megoldásokkal és minőségi anyagokkal, illetve a műszerfalborítással tökéletes összhangot teremtő Milazzo Grey kárpitozással. 

 
calodras.jpg

JÓ KÖZÉRZET

 
1500x500_C4_Picasso_Bien-etre-v2.jpg

 

Az új egyterű modell is azt bizonyítja, hogy a kényelem terén a Citroën nem véletlenül számít referenciának. A számtalan hasznos felszereléssel ellátott, fürge Grand C4 Picasso utazásra csábít és egyedülálló vezetési élményt ígér, akár a családdal, akár a barátokkall indulunk útnak.    

 

 

LOUNGE CSOMAG: KÉNYELEM, LOFT STÍLUSBAN

747x322_sièges-confort.jpg

A Grand C4 Picasso fényben úszó, loft stílusban kialakított utastere tágas és bensőséges. Az egyterű modell verziótól függően az alábbi felszereléssel kínálja a Lounge csomagot:
- masszázs funkcióval rendelkező első ülések,
- lábtartóval ellátott Relax első utasülés melynek köszönhetően az utas kényelmesen kinyújthatja a lábát.

- az első ülésekhez a fejet oldalról is megtámasztó, 3 fokozatban állítható Relax fejtámlák járnak.
A tervezők minden részletre odafigyeltek: az első ülések háttámlájára egy-egy lehajtható asztalka és olvasólámpa került.
A Lounge csomag Dune Beige vagy Hype Grey enteriőrrel rendelhető.

 

MELEG HATÁSÚ ANYAGOK

747x322_matières.jpg

Az új Citroën Grand C4 Picasso fedélzetén puha, meleg hatású anyagok veszik körbe az utasokat  a finom tapintású, slush technikával készült műszerfaltól a speciálisan kiképzett ajtókárpitokig  Mindezt gazdag minőségi kárpit- és bőrválaszték egészíti ki.

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

A CITROËN külön programot dolgozott ki annak érdekében, hogy a márka bármely modelljében utazók (vezető és utasok egyaránt) ugyanazt a nem mindennapi kényelmet élvezhessék. A CITROËN ADVANCED COMFORT ® nevet viselő program számos technológiai újítást kínál, melynek elsődleges célja az utasok kényelme, jó közérzete.

A programnak négy fő célja van:
finom anyagok és akusztikai komfort, praktikusan kihasználható, alakítható utastér, nyugodt és derűs utazás, hasznos és intuitív technológia.
 
Tranche-5.jpg
597x597_Habitabilite_Grand_C4_Picasso.jpg

AZ OTTHONOSSÁG FELSŐ FOKA

 
Sok csomaggal utazik? Az új Grand CITROËN C4 Picasso tágas és alakítható belső tere a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel. A második sor ülései a padlóba süllyeszthetőek, így egy teljesen sík rakodófelület nyerhető, mely az első utasülés asztallá alakításával (felszereltségtől függően) tovább (több mint 2,5 méteresre) növelhető, ami hosszú tárgyak szállításakor különösen hasznos lehet. Ha pedig bővül a család, könnyen elővarázsolhatók a padlóba rejtett ülések.

CSOMAGTARTÓ

 
Az új Grand C4 Picasso erőssége a csomagtartó. A domború kiképzésű, robusztus csomagtérajtó bőséges helyet ígér. A csomagtér könnyen hozzáférhető, befogadóképessége pedig a második üléssor előretolásával 645-ről 704 literre növelhető. A csomagtérajtó a felszereltségtől függően elérhető szabad kezes technológiát is magában foglalja, mely által a hátsó lökhárító alatt elhelyezett érzékelőnek köszönhetően tele kézzel, egyetlen lábmozdulattal is könnyen nyitható és zárható a csomagtartó.
597x597_coffre_Grand_C4_Picasso.jpg

Ismerje meg az 5 üléses C4 Picassot is!

 
 
C4 et Grand C4 Pic

Mégsincs szüksége egy ilyen nagy méretű egyterű autóra?
Akkor a C4 Picassot Önnek találták ki! 5 férőhelyével és 537 literes csomagtartójával a C4 Picasso ideális társ az utazáshoz, családdal, barátokkal.

 

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

 
Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

 

Az új Citroën C4 Picasso új 7”-os érintőképernyője továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív (a legújabb generációs okostelefonokéhoz hasonló) képernyővel rendelkezik. A megújult egyterű modellben külön lehet kezelni a felszereltségtől függően elérhető 12”-os képernyőt és az érintőképernyős tabletet, valamint kitűnő kezelhetőséget kínál a Connect Nav navigációs rendszerhez.

 

 

CONNECT NAV

 

Ezen az érintőtechnológiás, új 3D navigációs rendszeren (az iPadekhez hasonlóan) két ujjal is lehet zoomolni, a tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció is hatékonyabb. A navigációs rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

 
520x293_C4_Picasso_Connect_Nav.jpg

VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZEREK (felszereltségtől függően)

 

ADAPTÍV SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ STOP FUNKCIÓVAL

747x322_C4_Picasso_régulateur-vitesse-adaptatif.jpg

A rendszer egy radar segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt egy másik jármű halad, és ügyel a vezető által előzetesen beállított biztonságos követési távolság megtartására. A STOP funkció kizárólag a BlueHDi 150 EAT6 változatnál elérhető.

 

FÁRADTSÁGFIGYELŐ RENDSZER

747x322_C4_Picasso_alerte-attention-conducteur.jpg

A rendszer két lépésben működik: a gépkocsi kitérésének első jeleire – hangjelzés kíséretében – óvatosságra intő vizuális figyelmeztetést küld. Ha negyedszerre is érzékeli a kitérést, hangosabb jelzést küld: „tartson pihenőt”! A rendszer nem veszi át az autó irányítását, hiszen ezzel csökkentené a vezető éberségét. 

 

 

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

Tranche-9_3.jpg

A nem szándékos sávelhagyásra figyelmeztető funkció segít az alulkoncentráltság, illetve a pillanatnyi figyelemzavar miatti veszély elhárításában. A rendszer a szélvédő felső részébe beépített kamera segítségével felismeri az útburkolati jeleket, és ha azt érzékeli, hogy a gépjármű irányjelzés nélkül készül elhagyni a sávját, a vezető riasztása mellett korrigálja a gépjármű

 

 

menetpályáját. 

AKTÍV HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

747x322_SAM.jpg

A rendszer az adott oldali visszapillantó tükrön keresztül vizuálisan figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre.
Ha a vezető a tükörben észlelt járműhöz közeledik, a rendszer a kormányra hatva igyekszik a gépkocsit az eredeti sávban tartani.

ACTIVE SAFETY BRAKE (vészfékező rendszer)

747x322_Active-Safety-Break_Grand_C4_Picasso.jpg

A vészfékező rendszer segít elkerülni az ütközéseket. A funkció 5 km/h-tól a gépjármű maximális sebességéig működőképes.
A rendszer ütközésveszély érzékelése esetén figyelmezteti a vezetőt, és megfelelő reakció hiányában automatikusan lefékezi a járművet. Megjelenés 2016. végén.

SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLÁKRA VALÓ FIGYELMEZTETÉS

747x322_Panneaux_Vitesse_Grand_C4_Picasso.jpg

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és a műszerfalon jelzi az információt a vezetőnek. A maximális haladási sebesség rögzíthető a sebességszabályozó, illetve -korlátozó rendszerben. Minden sebességtartományban működik.

ÜTKÖZÉSVESZÉLY-JELZŐ

Tranche-9_2.jpg

A rendszer 30 km/h sebesség fölött figyelmeztetni képes a vezetőt, ha fennáll a veszélye, hogy összeütközik az előtte haladó gépjárművel. 

 
 

BlueHDi dízelmotorok: A KATEGÓRIA LEGJOBBJAI!

Conso_Grand_C4_Picasso.jpg

A BlueHDi dízelmotoroknak köszönhetően az új C4 Picasso és a Grand C4 Picasso nemcsak rendkívül takarékosak, de környezetbarátok is. Ennek legjobb bizonyítéka a 99g/km CO2-kibocsátás (fogyasztás: 3,8 l/100 km) a BlueHDI 100 S&S verzió esetén. 

 

THP benzinmotor EAT6 automata sebességváltóval

747x322_C4_Picasso_PureTech-v2.jpg

A hatékony automatikus sebességváltóval szerelt, 1.6 literes THP 165 S&S EAT6 benzinmotor a nagy teljesítményt takarékos üzemmel és maximális vezetési kényelemmel ötvözi.

 

ÚJ GRAND C4 PICASSO

Aktuális alapár - a modellek oldalon!