Modellek

SPACETOURER XS BBUSINESS 

 

Akár 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën Spacetourer személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

 

DESIGN

Az egész család kiruccanásra vágyik? A Citroën SpaceTourerrel a lehetőségek tárháza nyílik meg! Egy olyan világban, ahol egyre gyakoribb, hogy többen utaznak együtt, a Citroën SpaceTourer kisbusz sok szempontból megkönnyíti az életünket. Áramló vonalaival finoman uralja az utat, biztonságot és erőt sugározva.

DESIGN

 
1500x646_Design.jpg

ELBŰVÖLŐ TÁGASSÁG

 

L2E

L2E
Mi a SpaceTourer vonzerejének a titka? Elegáns vonalak, átható tekintet, szép arányok... A vonzó külső fokozására kilencféle szín áll rendelkezésre: Onyx fekete, Impérial kék, Rich Oak barna, platinaszürke, alumínium szürke, Tourmaline narancssárga, Lagúna kék, homokszín és hófehér. Ne lepődjön meg, ha minden utcasarkon utána fordulnak!

 

FÉNYDIÓDÁS NAPPALI MENETFÉNY

747x322_SpaceTourer_optiques.jpg

A függőleges LED-es nappali menetfényeket a kerékjárati ívek meghosszabbított vonalában helyezték el,  ezáltal tökéletesen illeszkednek a lökhárító alsó, ködfényszórók feletti részébe, kalandor tekintetet kölcsönözve a járműnek.

 

ÜVEGFELÜLETEK & TOLÓAJTÓ

747x322_SpaceTourer_PLC.jpg

Oldalnézetből a széles oldalsó tolóajtó és nagy üvegfelületek hangsúlyozzák a tágas és hangulatosan kialakított utasteret. Isten hozta a fedélzeten!

 

HÁTSÓ ABLAK

747x322_SpaceTourer_coffre.jpg

Az igényes stílust és a funkcionalitást remekül ötvöző hátsó részt az utazás világát idéző, nagy csomagtérajtó látványa uralja, mely méretével tágas belső teret sejtet. A lágy vonalakkal megrajzolt felületen egy ferdén levágott sarkokkal kialakított, nyitható hátsó ablak* kapott helyet.

 

*változattól függően széria vagy opció

 

IDEÁLIS MÉRETEK

 
A Citroën SpaceTourer háromféle hosszúsággal rendelhető (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m*) melynek egy, a szegmensben egyedülálló változatában akár 9 személy is utazhat. Ki gondolná, hogy a legjobb kisbuszok a legrövidebbek? ( az XS változat 2017. januártól, az XL változat pedig 2017. áprilistól elérhető)
SpaceTourer_Tailles_Gif_V2.gif
 

1,90 MÉTER MAGASSÁG

 
A Citroën SpaceTourerrel nyugodtan behajthatunk a mélygarázsokba is. A kisbusz ideális méretei (hosszúság: 4,60-5,30 m, szélesség: 1,92 m, magasság: 1,90 m), az elektrohidraulikus kormányszervó és a 11,30–12,40 m közötti fordulási kör átmérő együttesen rendkívül fürgévé teszi a CITROËN SpaceTourert, mely ezáltal a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel.
597x597_Hauteur_SpaceTourer.jpg
 

JÓ KÖZÉRZET

 
Citroen_Spacetourer

 

A Citroën SpaceTourer tágas belső terét utazásra tervezték, minden utasa a legjobb színvonalú szolgáltatásban részesül. Akár hosszú útra, akár rövid kiruccanásra indulunk, a jármű otthonos utasterében a tökéletes kikapcsolódás pillanatait élvezhetjük.

 

 

 

OTTHONOS UTASTÉR

608x262_sièges_SpaceTourer.jpg

Az ülések puha, finom anyagokból készült kárpitozása magas szintű kényelmet biztosít. A második üléssorba fejtámlával és kartámaszokkal ellátott, dönthető háttámlájú, csúsztatható, különálló ülések is rendelhetőek, optimális kényelmet nyújtva a benne utazóknak. Így akár el is szenderedhet a család utazás közben.


MŰSZERFAL

608x262_PDB_SpaceTourer.jpg

A műszerfal ergonómiája révén minden a vezető keze ügyében, illetve szem előtt található, mint például a modern, grafikus műszerekkel rendelkező műszercsoport, a 7 colos érintőképernyő*, a fűtésvezérlő gombok, a rakodóhelyek, a eletromos tolóajtók* nyitógombjai stb.

 

*változattól függően széria vagy opció

597x597_Famille_SpaceTourer.jpg

AZ EGÉSZ CSALÁD KÉNYELMESEN ELFÉR

 
A Citroën SpaceTourer számos rakodóhelyén (akár 74 liter) minden elfér, amire csak a családnak szüksége lehet. Opcionálisan rendelhető megerősített felfüggesztésének köszönhetően maximális terhelése akár 1400 kg lehet (ebben az esetben a jármű magassága meghaladja az 1,90 métert.)
 

MINT OTTHON...

 
1500x646_Confort.jpg

 

Otthonos utastér, magas vezetőpozíció, csúsztatható ülések, üvegtető, optimális gördülési kényelem és speciális hangszigetelés gondoskodik az utasok jó közérzetéről, akik az otthon kényelmét élvezhetik utazás közben.
Olyan ez az autó, mint egy guruló nappali!

 

A CSEND HANGJA

A Citroën SpaceTourer speciális hangszigetelésének köszönhetően a fedélzeten csend és nyugalom honol. A családot nem számítva... Az utastér hangulati kialakításánál a nyugalom volt a kulcsszó. A karosszérián és az utastérben (a tetőn, az ajtókon, a műszerfalon, a padlón stb.) használt hangelnyelők és a vastagított, rétegelt üveg jelentősen csökkenti a zajszintet és a rezgéseket.
 
1500x646_Silence.jpg

ÉS MICSODA KILÁTÁS!

 
A sok üvegfelület, az oldalsó tolóajtók és a panoráma tető jóvoltából minden kiruccanás igazi kaland. A két részből álló, külön árnyékolható széles üvegtetővel rendelkező járműben az utasok a természetes fényt élvezhetik. (A panoráma tető felszereltségi szinttől függően széria vagy opció)
597x597_Toit.jpg

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

 
1500x646_V3_Intelligence.jpg

 

A CITROËN SpaceTourer számos, a hétköznapokat megkönnyítő, vezetést segítő technológiát kínál.

 

 

SPACETOURER MINDIG KAPCSOLATBAN

 
  • 3D NAVIGÁCIÓ

  • MIRROR SCREEN

  • HEAD-UP DISPLAY

 

Az opcióként rendelhető új 3D-s, érintőképernyős navigációs rendszer a 7 colos érintőképernyőn keresztül vezérelhető.

3D:
A legfontosabb európai városok full 3D formában szerepelnek a térképadatbázisban, azaz számos épület és műemlék három dimenzióban látható. Ezzel az autósok még könnyebben tájékozódhatnak a városi környezetben.

Valóságközeli ábrázolás:
A térkép a domborzati elemeket (hegyek, dombok stb.) is rendkívül realista módon ábrázolja. A felhasználó tetszés szerint választhat az egyszerű 2D és a perspektivikus megjelenítés között.
A kép távolításakor (10 km-es lépték fölött) – a valós látványhoz közeli megjelenítés érdekében – a  térkép grafikusan ábrázolja a magaslatokat. Perspektivikus nézetben történő nagyításkor (zoom) a környezet képe 3D-ben jelenik meg.

Sávváltás:
Többsávos utakon a rendszer nyilak segítségével jó előre jelzi, hogy melyik sávot kell választani a következő elágazás előtt, és ezzel segíti az útkereszteződésekben való navigációt.  
A célravezetés közben felugró ablak perspektivikus megjelenítésben mutatja a következő bonyolult csomópont környékét és a közlekedési táblákat.

Sebességkorlátozások:
A fontosabb utakon (autópályák és országos főutak) érvényes sebességkorlátozások kijelzésre kerülnek a vezető számára. Megbízhatóbb az információ, ha a gépjármű sebességkorlátozás-felismerő (táblaolvasó) rendszerrel is fel van szerelve.  


 
520x293_SpaceTourer_ConnectNav.jpg

TELE KÉZZEL AJTÓT NYITNI

 
1500x646_SpaceTourer_Mains_Libres.jpg

 

 

Nincs szabad keze? Nem probléma: az oldalsó tolóajtókat egy egyszerű lábmozdulattal is ki lehet nyitni (opció): elég ha elhúzzuk a lábunkat a hátsó lökhárító sarka alatt. Hasznos segítség, ha például egy gyerekülést vagy ülésmagasítót szeretnénk elhelyezni az autóban. Igazi újdonság a szegmensben.

 

BIZTONSÁG

 

Adaptív sebességszabályozó

747x322_régulateur_vitesse.jpg

Az opcióként rendelhető adaptív sebességszabályozó lehetővé teszi a vezető számára, hogy hagyja a gépkocsit az előtte haladó jármű sebességéhez igazodni.  Az automata sebességszabályozó rendszer egészen 20 km/h-ra képes csökkenteni a jármű sebességét, fékezés nélkül, kizárólag a gázpedált használva.

Holttérfigyelő rendszer

747x322_Surveillance_Angle_Mort.jpg

Az opcióként rendelhető holttér figyelő berendezés használatakor a külső visszapillantó tükörbe épített fénydióda felvillanása figyelmezteti a vezetőt a holttérben megjelenő járműre. Az első és hátsó lökhárítókba beépített 4 érzékelőből álló rendszer 12 és 140 km/h között aktív.

Közlekedési táblák leolvasása

747x322_limite_vitesse.jpg

Az igazi újdonságnak számító, opcióként rendelhető rendszer a szélvédő tetején lévő kamera segítségével működik. Folyamatosan tájékoztatja a vezetőt az aktuális forgalomkorlátozásokról. Amikor a kamera egy sebességkorlátozó táblát érzékel, a vezető egy gombnyomással tudja elfogadni az ajánlott sebességet.

Aktív vészfékező rendszer

747x322_active_safety_breaj.jpg

Az opcióként rendelhető aktív biztonsági fékrendszer lehetővé teszi az utasok testi sérüléseinek csökkentését, mégpedig oly módon, hogy a szélvédő tetején lévő többfunkciós kamera segítségével a vezető helyett fékez a következő esetekben:
0-30 km/h: mozgó vagy mozdulatlan akadályokkal, illetve gyalogosokkal való ütközés elkerülése.
30 km/h felett: a sebesség csökkentése ütközés előtt.  

 
 
133_conso_685x295_SpaceTourer_.jpg

A tesztelés megerősítette:  a Citroën SpaceTourer a szegmens legjobb fogyasztási értékeit mutatja: 5.1 l/100 km, mindössze 133 g/km-os CO2-kibocsátással (vegyes üzemmódban, BlueHDi 115 S&S BVM6 motorral).

 
test2_685x295_SpaceTourer_.jpg

A CITROËN SpaceTourerbe beépített különböző dízelmotorokkal a következő üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek érhetők el (vegyes fogyasztás és XS hosszúság esetén):


- BlueHDi motor, 95 lóerő, manuális váltó: 5,5l/100 km és 144 g/km CO2-kibocsátás
- BlueHDi motor, 95 lóerő, S&S, ETG6: 5,2l/100 km és 135 g/km CO2-kibocsátás*
- BlueHDi motor, 115 lóerő, S&S, 6 sebességes manuális váltó: 5,1l/100 km és 133 g/km CO2-kibocsátás
- BlueHDi motor, 150 lóerő, S&S, 6 sebességes manuális váltó: 5,3l/100 km és 139g/km CO2-kibocsátás
- BlueHDi motor, 180 lóerő, S&S, EAT6 váltó: 5,2l/100 km és 151 g/km CO2-kibocsátás*


*hitelesítésre vár


ÚJ SPACETOURER

Aktuális alapár - a modellek oldalon!