Modellek

JUMPER COMBI 

Citroën Jumper Combi

Az ideális partner a személyszállításban

A Citroën Jumper Combi a gazdag felszereltségnek és a személyautókéhoz fogható kialakításoknak köszönhetően a kényelem és a biztonság tekintetében egyaránt kimagasló feltételeket kínál.

Jumper Combi

Miért ajánljuk a Jumper Combit?

  • Rendkívül gazdag választék (a 9 személyes minibuszig bezárólag)
  • Még aerodinamikusabb, vonzóbb és modernebb külsőt kölcsönöznek az oldalablakok
  • Oldalsó tolóajtók
  • Pneumatikus hátsó felfüggesztés
  • Állítható rugózású vezetőülés
  • Stop-start rendszer
  • Intelligens kipörgésgátló

IMPOZÁNS STÍLUS

 

A magasan elhelyezett, nagyméretű fényszórók egyszerre kölcsönöznek dinamikus és robusztus megjelenést a Citroën Jumper Combinak.

Egyénileg állítható vezetőülés

 

A vezető keze ügyében található vezérlőgombok és a jól látható kijelzők egyszerűvé és ösztönössé teszik a Jumper Combi használatát.
A vezetőülés többféleképpen állítható (hosszanti beállítás, ülőlap magassága és dőlésszöge, háttámla dőlésszöge, deréktámasz stb.).
A fokozott kényelem érdekében teleszkópos vezetőüléssel is rendelhető.

 
Egyénileg állítható vezetőülés
 

Könnyű beszállás

Citroën Jumper Combi - Könnyű beszállás

Az utastér ötletes kialakítása könnyű be- és kiszállást biztosít. A második sor szélső ülésének lehajtásával könnyedén hozzáférhetünk a harmadik sor három üléséhez (kiviteli szinttől függően).
A hátsó ajtókon keresztül könnyen hozzáférhetünk a csomagtérhez, ahová az utasok számától függetlenül rengeteg csomagot pakolhatunk.

 

Tágas belső tér

Citroën Jumper Combi - Tágas belső tér

A Citroën Jumper Combi utastere a maximális kényelem érdekében valódi életteret kínál az utasoknak. A szabadságérzetet fokozzák a második sor csúsztatva nyitható oldalablakai, amelyeken át minden pillanatban élvezhetjük a nagyszerű kilátást és a friss levegőt.

 

Számos rakodóhely

 
 
Citroën Jumper Combi - Számos rakodóhely

Elöl sokféle, könnyen hozzáférhető tárolóhelyet találunk: műszerfali tárolórekesz, pohártartók, hűthető rekesz, zárható kesztyűtartó, zárható középső tárolórekesz stb. Hátul a tárolóhelyeknek és a csomagrögzítő hálóknak köszönhetően az utasok kezük ügyében tarthatják az utazáshoz szükséges dolgaikat.

 

Gazdag felszereltség

 

Számos szériatartozék (sebességtúllépésre figyelmeztető, programozható jelzés, elektromos ablakemelők...) és extra felszerelés (pl. automata klímaberendezés) gondoskodik a Citroën Jumper Combi utasainak maximális kényelméről.
Teljes körű audio/telematikai kínálata magába foglalja a CD-MP3-lejátszós rádiót és a Connecting Boxot (Bluetooth kihangosító szett és USB-csatlakozó).

 
Citroën Jumper Combi - Gazdag felszereltség
 
 

JUMPER COMBI

Aktuális alapár - a modellek oldalon!