Modellek

C3ISMERJE MEG A MODELLT !

 

Új szelek fújnak a kompakt városi autók kategóriájában! Az új Citroën C3 legmeghatározóbb elemei : optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, a többféle színben játszó  Airbump® és olyan technológiák, mint például a  Citroën ConnectedCAM™. Kifejező és egyedi kialakítása összetéveszthetetlenné teszi az új modellt.

 

Akár 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C3 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
 
Citroen_5_ev_garancia

DESIGN

 
1500x500_Citroën_C3-Design_v2.jpg

 

Szerelem első pillantásra ! A magas kialakítású, karizmatikus orr-rész és az erősen ívelt oldalvonalak erőteljes és energikus megjelenést kölcsönöznek az autónak. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett.
Helyezkedjen el kényelmesen és figyelje az új idők szavát !

MÉRETEK : MINDENHOL ELFÉR !

.

Az új C3  hosszúsága alig 4 méter, így a városi forgatagban sem jelenthet gondot a parkolás és a manőverezés.

 

  • Hosszúság : 3,99 m
  • Szélesség : 1,74 m  
  • Magasság : 1,47 m
  • Tengelytáv : 2,54 m
  • Csomagtartó mérete : 300 l
 
dimension nouvelle citroen C3, new, size
 

EGYEDI FÉNYEK

747x322C3_signature_lumineuse.jpg

A két szinten elhelyezett jellegzetes Citroën világítótestek kiemelik az autó „tekintetét”, és ráirányítják a figyelmet a magas motorháztetőre. A márkaemblémából kiinduló dupla krómcsík a gépjármű teljes szélességében egészen a LED-es nappali menetjelző lámpákig húzódik.
A ködfényszórókat üde színfoltként színes betétek keretezik (változattól függően).

LEBEGŐ TETŐ

747x322_Citroën_C3_toit_biton_v4.jpg

Az új C3 egyik legegyedibb jellemzője az ún. lebegő tető. Ez a különleges elem, melyet a fekete szélvédőkeret tart, még dinamikusabbá téve az autó sziluettjét, három színben rendelhető (Feel és Shine felszereltség esetén).
Az oldalablakok alsó pereme a megemelt motorháztető vonalát követi. Ez a formai egyensúly higgadtságot és nyugodt derűt kölcsönöz az autónak.

Airbump nouvelle citroen C3 new

AIRBUMP® : ÉR A
LEPATTANÓ!

 
A C4 Cactusból már jól ismert Airbump® betétek sajátos grafikai elemként nemcsak a karosszéria védelmét szolgálják, de a gépjármű stílusát is karakteresebbé teszik.

A karcolásbiztos felület alatt rejlő légbuborékok ütéstompító hatással rendelkeznek. A hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült védőelemek ellenállnak a nap, a víz, az elöregedés vagy a karcolások jelentette mindennapi megpróbáltatásoknak.

Az Airbump® védőelemek 6 levegőkapszulából állnak, és az ajtók – különösen városban sérülékeny – alsó részét védik. Az Airbump® elemeket a tető színétől függően függően fehér, vagy piros keretezés díszíti.

36-FÉLE SZÍNKOMBINÁCIÓ

 
Az új CITROËN C3 széles színválasztéka mindenkit lenyűgöz: Mandulazöld, Hófehér, Kobaltkék, Shark szürke, Alumíniumszürke, Rubintvörös, Perla Nera fekete, Power narancs vagy Homokszín...

Ez a 9 külső szín 3-féle tetőszínnel kombinálható (Onyx fekete, Rally piros, Opálfehér) - válassza ki az ízlésének megfelelőt a lehetséges 36 kombinációból! (Feel és Shine felszereltség esetén)”

Melyik az ön C3 modellje?
597x507_perso_blur.jpg

HATÁRTALAN VARIÁCIÓS LEHETŐSÉG

 
1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

 

Az új C3 számtalan lehetőséget kínál, hogy modellje valóban tükrözze az ön egyedi stílusát.  Egyszínű vagy kétszínű? Airbump®? Letisztult vagy inkább vagány belső hangulat?
Válassza a számtalan variációs lehetőségből az egyéniségéhez legjobban illőt !

 

 

KÉNYELEM A BELSŐ TÉRBEN

 
1500x500_Citroën_C3_bien_etre_v3.jpg

 

A belső dizájnt letisztult terek, teljes egyöntetűség, szelíd, telt formák jellemzik. A térérzékelést azonnal meghatározza a jellemzően vízszintes tagolás, azon belül is a jármű teljes szélességében húzódó, egy tömbből faragott műszerfal, melynek letisztultsága a többi forma egyszerűségét visszhangozza.
Mint a fedélzeti kényelem kulcsfontosságú elemeit, az új C3 üléseit úgy tervezték, hogy széles és kényelmes ülőhelyeket kínáljanak. A hangsúly a térérzet növelése és a kényelem fokozása érdekében itt is a szélességen volt. Ezt az érzést erősítik a jellemzően nem autós területekről kölcsönvett meleg hatású, ragyogó anyagok is. A legapróbb elem is szervesen illeszkedik a gondosan kidolgozott, egységes egészbe.

 

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Az új C3 tervezői különösen nagy gondot fordítottak az ülőhelyekre. A széles, nagy ülések nemcsak rendkívül kényelmesek, REMEK támaszt nyújtanak a deréknak.
Kiemelt figyelmet kapott a futóműrendszer is, mely továbbfejlesztett lengéscsillapítót kapott. Az új kombináció kivételesen jól szűr, és a Citroën modelleknél megszokott módon kis kilengések esetén hagyja „lélegezni” a karosszériát.
 
uj_citroen_c3

TÁROLÓHELYEK
& CSOMAGTARTÓ

 
Az új C3 fedélzetén egyszerű az élet. A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb, ugyanakkor a belső harmónia sem szenved csorbát. Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l).

Az első ajtókban hatalmas ajtózsebek találhatók. Belső felületük világos színe praktikus módon elüt a bennük elhelyezett tárgyakétól, így gyerekjáték megtalálni őket. Az új C3 a csomagok tekintetében sem ismer kompromisszumot: közel 300 literes csomagterében bőven jut hely mindennek.
597x500_Nouvelle_Citroën_C3_coffre_v2.jpg

BELSŐ KIALAKÍTÁS

 
1500x500_Citroën_confort_intérieur_v2.jpg

 


A rendkívül kényelmes ülések, az utasteret fénnyel elárasztó panoráma üvegtető, a tekintélyes méretű tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. A pozitív benyomást tovább erősíti a színek és anyagok összjátéka, mely a lakberendezés és az utazás világából merít ihletet.

Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb. A harmónia érzését az ajtók, az ülések és a műszerfal egységes kiképzése is erősíti. A meleg hatású, világos textil minőségi megjelenést és kivételes vizuális egységet biztosít.

Az egységes dizájnnak köszönhetően az új C3 utasai igazi védőburokban érezhetik magukat, mely – akárcsak egy elegáns, ugyanakkor kényelmes ruha – az otthonosság érzetét nyújtja.

 

 

PANORÁMATETŐ

Toit de la nouvelle new citroen C3

Az opcióként rendelhető panoráma üvegtetőnek köszönhetően az új Citroën C3 belső terét meghatározó kivételes fényviszonyok az utasoknak összehasonlíthatatlan térérzetet biztosítanak.
A fény erőssége bármikor szabályozható a tetőhöz tartozó árnyékolóval.

MŰSZERFAL

747x322_Citroën_C3_Plance_Bord.jpg

Mintha csak a saját nappalijában lenne ! Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb.

KÉNYELMES ÜLÉSEK

Sieges nouvelle citroen C3, new seats

Az új C3 tervezői különösen nagy gondot fordítottak az ülőhelyekre. A széles, nagy ülések nemcsak rendkívül kényelmesek, hanem modern stílusukkal is kitűnnek. Kényelmes támaszt nyújtanak a deréknak, és a választott anyagoknak, valamint a rugalmasabb szivacsoknak köszönhetően komfortszintjük a legjobbakéval vetekszik. A vezető és az utasok több lépcsőben tapasztalhatják meg ezt a kényelmet: először az ülőlap puhaságát, majd az ülés formájából következő remek tartást élvezhetik. A puhább szivacsok egyben az út egyenetlenségeit is jobban szűrik, és nagyobb menetkényelmet biztosítanak.

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

 
1500x500_Citroën_C3_Technos.jpg

 

Az új Citroën C3 újító designja mellett technológiai fejlesztéseiben is élen jár.

Az új C3-on világelsőként kerül bevezetésre például az interaktív Citroën ConnectedCAM™ rendszer.

Emellett számos, a kényelmet szolgáló, vezetést segítő rendszert is kínál a modell. A teljesség igénye nélkül:  Connect NAV navigációs rendszer, tolatókamera, holttérfigyelő rendszer, visszagurulás-gátló.

 

 

RÖGZÍTSE VEZETÉSI ÉLMÉNYEIT

 
 
609x343_ConnectedCam_V2.jpg

 

Lélegzetelállító panoráma, különleges helyek, barangolás a városban: filmezze le élményeit az új C3 Citroën ConnectedCAM™-jével (opció).


Ez az autó fedélzetén elhelyezett rendszer lefilmezi, amit az autón kívül lát.
Rögzítse vezetési élményeit egyetlen kattintással minden nap, és ossza meg a közösségi hálózaton: ami a szélvédő előtt történik, rögzítve lesz, így egy esetleges baleset esetén a felvétel akár még hasznos is lehet.

 

 

 

VEZETÉST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEK A FOKOZOTT BIZTONSÁGÉRT

 

VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

747x322_Démarrage_Pente_C3_blur.jpg

A rendszer* a lejtős talajon történő indítást segíti. Emelkedőn a fékpedál felengedésekor megakadályozza a gépjármű nem kívánt elmozdulását, és 3%-osnál meredekebb lejtőn 2 másodpercre egy helyben tartja a gépjárművet.

 

*PureTech 68 motorral szerelt változat kivételével széria

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

747x322_SAM_Citroen_C3_blur.jpg

A rendszer* a visszapillantó tükrökben kigyulladó piktogrammal figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre. A tolatóradarokhoz hasonlóan működő funkció jelentősen növeli a biztonságot, és különösen városi autópályákon hasznos.

* változattól függően rendelhető opció

VÉLETLEN SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ JELZÉS

747x322-1.jpg

A rendszer 60 km/h sebesség fölött sikeresen küzd a figyelemlankadás, ill. a pillanatnyi figyelemkiesés ellen. Ha a gépjármű az irányjelzők használata nélkül átlép egy hosszirányú felfestést, a rendszer vezérlőegysége riasztást küld. A vezetőt sípoló hang és vizuális jelzés figyelmezteti a sávelhagyásra.

TOLATÓKAMERA

747x322_Caméra_Recul_Citroen_C3_blur.jpg

Hátramenetbe kapcsoláskor a gépkocsi mögötti terület képe megjelenik a központi képernyőn. Az esetleges akadályoktól függően különböző színű jelölések segítik a tájékozódást. A kamera* által szolgáltatott kép megkönnyíti a parkolási manővereket.

*változattól függően rendelhető opció

COFFEE BREAK ALERT RENDSZER

747x322_Citroën_C3_alerte_somnolence.jpg

Fáradtnak érzi magát ? A rendszer jelzi, ha ideje egy kicsit pihenni.
A figyelmeztetés hangjelzéssel és egy szöveg kiírásával történik, mint például: „Ne felejtsen el pihenőt tartani!”
A rendszer két órás vezetési idő után, 65 km/h feletti sebességnél ad figyelmeztető jelzést, és óránként megismétli a figyelmeztetést, ha a vezető pihenő tatása nélkül tovább vezet.
A vezetési idő nullázódik minden új út alkalmával.

SEBESSÉGTÁBLA-FELISMERŐ RENDSZER SEBESSÉGAJÁNLÁSSAL

747x322-2.jpg

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és ennek megfelelően tájékoztatja a vezetőt. Ezt a sebességet a vezető beprogramozott értékként rögzítheti a sebességkorlátozó/-szabályozó berendezésben.

 

DÍZEL BlueHDI & BENZINES PureTech MOTOROK

 

Az új Citroën C3 motorkínálatában hatékony, benzines PureTech és takarékos BlueHDi motorok is megtalálhatóak.

A háromhengeres PureTech 68 és 82 benzinmotorhoz és a BlueHDi 75 (Stop & Start), ill. 100 (Stop & Start) dízelekhez kézi váltó rendelhető.
A maximális vezetési élmény és kényelem érdekében 2017. májusától a PureTech 110 (Stop & Start) motor és az automata EAT6 váltó is megjelenik majd a kínálatban. 
520x293_Conso_C3_Blur.jpg

 

 

 

ÚJ C3

Aktuális alapár - a modellek oldalon!