Modellek

CITROEN C4 CACTUS 

A Citroën bemutatja új kompakt modelljét, a megújult C4 Cactust. A modell gyökeres átalakuláson ment át: az alkalmazott technológiák és a motorkínálat terén lépést tart a kategória elvárásaival, ugyanakkor egyedi karakterével és rendkívüli kényelmével továbbra is kitűnik társai közül.
A progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (PHC™) és Advanced Comfort párnázott ülésekkel rendelkező ultrakényelmes 5 ajtós 2018 első negyedévében garantáltan új színt fog hozni ebbe a nem túl változatos kategóriába!

A MODELL HAMAROSAN RENDELHETŐ LESZ. 

NÉZZE MEG A MODELLRŐL KÉSZÜLT VIDEÓT!

 
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

KÜLSŐ DESIGN

 
Az új C4 Cactus eredeti megoldásaival valósággal felpezsdíti a kompakt ötajtósok piacát. Egy tömbből faragott, letisztult sziluettjén visszaköszönnek a márkától megszokott különleges vizuális elemek, mint pl. az ajtók alsó részére átköltöztetett Airbump® betétek, a 360°-ban körbefutó ablakfelület, a „lebegő” tető, a két szinten elhelyezett első lámpák vagy a nagyméretű, 3D hatású ledes hátsó fényforrások.

Az új C4 Cactus a kilenc karosszériaszínnek és a rafinált színfoltokkal operáló négy színcsomagnak köszönhetően összesen 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál.


AZ ULTRAKÉNYELMES ÖTAJTÓS

Az új Citroën C4 Cactus a Citroën Advanced Comfort® program szempontjából is mérföldkőnek számít. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort párnázott ülésekkel. Az eredmény a Citroëntől megszokott egyedülálló menetkényelem.
Könnyű és stresszmentes vezetést és utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer és a fejlett csatlakoztatási technológia is.
 
Nouvelle Berline C4 Cactus Sièges Ambiance Métropolitan Grey

Egyedi karakter, merész design

 
Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré sur la jetée

 

Az új Citroën C4 Cactust organikus, áramvonalas design és az egyedi karaktert hangsúlyozó erőteljes grafikai elemek jellemzik:
. A 360°-ban körbefutó üvegfelületektől lebegni látszik a tető.
. Az új C4 Cactus oldalnézetből különösen áramvonalasnak hat: az autó a dinamikusabb megjelenés és a karosszéria optimális védelme érdekében – különösen, ami a városi környezetet illeti – kerékdobvédőkkel és az ajtók alsó részén a korábbiaknál keskenyebb, új Airbump® betétekkel szerelkezett fel.
A kompakt méretek és a nagy tengelytáv jóvoltából az autót országúton és városban egyaránt dinamikus és fürge viselkedés jellemzi, ugyanakkor a szegmensben elvárt helykínálat sem szenved csorbát.

 

 
 
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Szélesebbnek hat a megújult orr-rész, melyen a márkajelet magában foglaló hűtőrács egészen az új ledes nappali lámpákig húzódik. A keskeny fényszórókat csillogó fekete betétek emelik ki, a karosszéria színére fújt lökhárítónak pedig dinamikusabb megjelenést kölcsönöznek az oldalsó légbeömlők.

 
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Hátul a karosszériával megegyező színű, letisztult vonalú csomagtérfedelet új 3D hatású ledes lámpák díszítik, melyek finom metszésükkel szélesebbnek tüntetik fel az autót, és modernebb megjelenést biztosítanak.

Egyedi kialakítás és elegancia

 
 
Animation des 4 Packs Colors

Az új C4 Cactus 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál:
. 9 karosszériaszín
. 4 trendi színcsomag: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White és Anodised Deep Red. A művészien adagolt kontrasztszínek az első ajtók alján, az Airbump® betéteknél és az első lökhárító alsó részén hívják fel magukra a figyelmet.
A többféle színben elérhető,  gyémántcsiszolt kivitelben is kapható könnyűfém keréktárcsák további személyre szabási lehetőségeket kínálnak.

 

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

 
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue CAC

 

Hagyományaihoz híven a Citroën folyamatos újításokkal igyekszik tökéletesíteni az autózás kényelmét. A C4 Cactusban ülve a kényelem korábban nem tapasztalt dimenzióit fedezhetjük fel.
Európában az új C4 Cactusban jelenik meg először a komfortfutómű progresszív hidraulikával (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC), melynek köszönhetően a nagyközönség is megtapasztalhatja az ún. repülő szőnyeg hatást.
Emellett világpremiernek számítanak az Advanced Comfort párnázott ülések, melyek egyedülálló utazási és menetkényelmet biztosítanak.
Az új C4 Cactus egy ultrakényelmes 5 ajtós, mely teljesen egyedi karakterével garantáltan fel fogja pezsdíteni a kompakt autók piacát.

 

Komfortfutómű progresszív hidraulikával (PHC™)

 

A progresszív hidraulikával ellátott komfortfutómű (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) hatékonyan szűri, illetve elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit, és olyan érzést kelt, mintha egy repülő szőnyegen utaznánk. Az autót egyedülállóan dinamikus viselkedés jellemzi, és a karosszériakilengésektől sem kell tartani.
A rendszer működési elve rendkívül egyszerű. Míg egy hagyományos felfüggesztés egy lengéscsillapítóból, egy rugóból és egy mechanikus ütközőből áll, addig a Citroën által kifejlesztett rendszerbe két hidraulikus ütközőelem van beépítve a két végállásnál, a ki- és berugózott állapotnak megfelelően.

 

ADVANCED COMFORT PÁRNÁZOTT ÜLÉSEK*

 
 
Nouvelle Berline C4 Cactus Sièges Ambiance Urban Red

Az innovatív kialakítású párnázott ülések a nagy sűrűségű belső magnak és a speciálisan strukturált, vastagabb felületi szivacsrétegnek köszönhetően még puhábbak és stabilabbak.

 
747x322_New_C4_Cactus_Femme_Confort

A speciális kiképzés a széles és már ránézésre is kényelmes párnázott ülésekkel párosulva rövid és hosszú utakon is kiváló menetkényelmet és kifogástalan testtartást biztosít.

 

 

 

 

TECHNOLÓGIA

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK

 
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

 

Az új C4 Cactus 12-féle* vezetést segítő eszközt kínál, melyek megnyugtatóbbá, biztonságosabbá teszik a mindennapi vezetést, segítve elkerülni a kialvatlanságból vagy apró figyelmetlenségekből származó esetleges baleseteket.

Kétféle intuitív internetalapú szolgáltatást kínál a rendszer, az egyik a CITROËN Connect Nav, a másik a Mirror Screen funkció (Android Auto, Apple Car Play™, MirrorLink®).

*változattól függően

 

 
 

Active Safety Brake

Az elölről bekövetkező ütközések elkerülése érdekében 5 km/h sebesség fölött lefékezi a gépjárművet a vezető helyett.

*változattól függően

Éberségfigyelő rendszer

65 km/h sebesség fölött elemzi a menetpálya útburkolati jelekhez képest mutatott eltéréseit, és a vezetői figyelem lankadása esetén riasztást küld.*változattól függően

INTUITÍV INTERNETALAPÚ SZOLGÁLTATÁSOK

 

Android Auto, Apple CarPlay™ és MirrorLink® protokollal működő Mirror Screen funkció*

Új Citroen C4 Cactus

Az új Citroën C4 Cactus kínálatában szereplő USB-s Mirror Screen funkcióval okostelefonunk képernyőjét a gépjármű érintőképernyőjére másolhatjuk.
Így elérhetővé válik az okostelefon multimédia-tartalma, és a telefont, valamint a funkcióval kompatibilis alkalmazásokat közvetlenül az érintőképernyőről vezérelhetjük. Egyes telefonoknál az alkalmazások vezérlése a hangfelismerő funkció jóvoltából hangvezérléssel is történhet.
A Mirror Screen funkció Android Auto, Apple CarPlay™ és MirrorLink® protokollal működik.

*változattól függően rendelhető opció

CITROËN Connect Nav*

Új Citroen C4 Cactus Connect NAv

Kapacitív típusú 7” érintőképernyővel kiegészülő 3D navigációs rendszer.

*változattól függően rendelhető, széria vagy opció

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré

MOTORKÍNÁLAT

Környezetkímélő tulajdonságok és vezetési élmény

 
A könnyű padlólemez és a legújabb generációs motorok házasításának köszönhetően fokozott mozgékonyság, dinamikusabb gyorsítások és előzések, valamint intenzívebb vezetési élmény jellemzi az autót. Az Év Motorjának választott legújabb generációs PureTech benzinmotorok és a BlueHDi dízelmotorok a nitrogén-oxid-kibocsátás és a fogyasztás csökkentését előíró Euro 6 környezetvédelmi normának is megfelelnek.

A PureTech 110 S&S motorhoz kapcsolódó EAT6 sebességváltó gyors váltásokat és gördülékeny, élvezetes használatot biztosít.
 

 

ÚJ CITROEN C4 CACTUS

Aktuális alapár - a modellek oldalon!